Bouwcoördinatie


Ben je op zoek naar professionele bouwcoördinatie diensten voor jouw bouw- of verbouwproject? Als particulier, bedrijf of projectontwikkelaar, bieden wij bij Engenius de ondersteuning die je nodig hebt.


Graag meer info?

Engenius als bouwcoördinator

Voor het realiseren van een bouwproject is het niet altijd evident om als bouwheer alles  te coördineren en te begeleiden. Zeker met de toenemende complexiteit van de bouwwereld.

Onze bouwcoördinatie diensten omvatten het overnemen van taken die normaal ten laste komen van de bouwheer. Van het maken van projectplanningen tot volledige opvolging van A tot Z, wij zijn er om jouw project in goede banen te leiden. We fungeren we als centraal aansprekingspunt voor alle betrokken partijen, maar verdedigen we steeds de belangen van de bouwheer.

Bouwcoördinatie
bouwcoördinatie

Budget & tijd onder controle

Reeds in de ontwerpfase schakelen we de knowhow en de ervaring in van elke partner waardoor we rekening houden met de uitvoerbaarheid. Impact op het concept, gevolgen voor timing of budget worden steeds tegen mekaar afgewogen. Op deze manier worden meerkosten zo goed als uitgesloten.

Door onze ervaring en expertise hebben wij betrouwbare partners binnen de bouwwereld. Daardoor kunnen prijzen worden gedrukt en hebben we meer slagkracht om ons aan de vooraf gestelde deadlines en afspraken te houden.

Open communicatie

Als bouwcoördinator hechten we veel belang aan transparantie. Wij zijn ervan overtuigd dat communicatie essentieel is voor elke fase van een bouwproject.

Onze bouwcoördinator zorgt voor een communicatiestroom waardoor het proces soepeler zal verlopen.  Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij als bouwheer betrokken bent bij elke fase van de bouwcoördinatie.

Co-founders Engenius

Waarom kiezen voor onze professionele bouwcoördinatie diensten?


  • Bescherming van de belangen van de klant (bouwheer) boven die van de aannemer
  • Opstellen van budgetramingen, projectplanningen, opvolging en nazorg
  • Samen met de bouwheer offertes aanvragen en prijsvergelijkingen maken
  • Advies geven bij de selectie van aannemers op basis van prijs, expertise, timing, ervaring en referenties
  • Bijstaan bij het afsluiten van duidelijke aannemingsovereenkomsten (planning, prijs, budget).
  • Coördinatie van het volledige bouwteam
  • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle vragen en organisatie van de werf
  • Het project wordt tijdig, binnen het budget en met de gewenste kwaliteit gerealiseerd, dankzij open en transparante communicatie

Meer weten over onze diensten als bouwcoördinator?

Bel ons even op het nummer +32 (0)13 31 13 71

Graag  advies?

Onze Visie

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.