Werken bij Engenius


We brengen meer tijd door op het werk dan thuis. Net daarom vindt Engenius het belangrijk dat de werkplek een plaats is waar elke werknemer en freelancer zich  thuis voelt, waar zichzelf  ontplooien prioritair is en waar ruimte is voor ontspanning.  Wil jij graag deel uitmaken van dit team?


Freelancer of bediende

Vaak is de keuze van statuut het resultaat van de levensfase waarin je je bevindt. Engenius zoekt graag met je mee naar de juiste weg die je wilt inslaan. Wij helpen je meezoeken naar een beter evenwicht met aandacht voor ieders persoonlijke voorkeuren.

Engenius is een dynamisch team dat je begeleidt in je persoonlijk groeitraject. Op die manier kan jij jezelf ontplooien en je toeleggen op boeiende en uitdagende projecten. Het tempo bepaal jij volledig zelf.

Werken bij Engenius
Image

De Engenius-community

Engenius zet in op maximale ondersteuning van haar medewerkers. Essentieel hiervoor is een positieve omgeving, waar mensen zich goed voelen en gestimuleerd worden. Leuke collega’s, uitdagende projecten en een aangename sfeer versterken ons community gevoel en zorgen ervoor dat iedere collega met een positive vibe in het leven staat.

Image

Kwaliteit staat centraal

Engenius heeft een rijke mix aan werknemers en zet volop in op kruisbestuiving tussen medewerkers. Ervaren professionals delen hun expertise met junior collega’s . Naast mentoring hechten we ook veel belang aan reverse mentoring. Bepaalde skills beheerst de jongere generatie immers beter dan hun senior-collega’s. Een fijne manier om ieders kennis en vaardigheden op een aangename manier toe te passen en bij te dragen aan een open sfeer.

Werken bij Engenius
Workshops Engenius
Image

Externe experts en workshops

Engenius doet steeds beroep op ervaren specialisten. Hebben we intern niet de juiste expertise voor een opleiding? Dan doen we beroep op ons uitgebreide netwerk en zoeken we extern een deskundige. We bieden een grote range van opleidingen aan gaande van in-company trainingen, praktijkgerichte workshops of persoonlijke coaching.

Image

Boeiende events

Omdat werken alleen niet voldoende is organiseert Engenius geregeld after work evenementen zoals apero’s, leuke teambuildings, sportieve activiteiten… Allemaal activiteiten om je collega’s uit te dagen, te stimuleren en te ontspannen. Kortom, als Engenius-medewerker maak je deel uit van een hechte community.

Boeiende events bij Engenius

Waarom in zee gaan met Engenius:


  • Je werkt in een dynamische omgeving met de mogelijkheid jezelf te ontplooien
  • Je werkt mee aan uitdagende projecten
  • Je krijgt de nodige ondersteuning en opleiding
  • Je wordt begeleid in je loopbaan
  • Je maakt deel uit van een boeiende community

Onze Visie

Wij zijn er voor bedrijven binnen de bouw en infra om hun noden voor project management talent snel en goed in te vullen. Het Engenius team staat voor een zeer sterke community van getalenteerde mensen.

Overtuigd?

Kriebelt het bij jou om bij ons aan de slag te gaan?
Neem zeker even contact op met ons!

Neem contact op