Engenius Grow


Groei is belangrijk voor ons, zowel professioneel als persoonlijk.


Graag meer info?

Begeleiding & ondersteuning

Met het Engenius Grow traject bieden we een ondersteunende en inspirerende omgeving waarin onze  mensen op hun eigen tempo kunnen groeien. 

Groei is een van onze vier kernwaarden, we geloven dat het streven naar de beste versie van onszelf de sleutel is tot succes, zowel professioneel als persoonlijk.

Met ons Grow traject begeleiden en ondersteunen we onze medewerkers op hun reis naar zelfontplooiing en vooruitgang.

Duurzaamheid
professionele groei

Professionele groei

Een van de unieke aspecten van ons Grow traject is onze betrokkenheid bij het begeleiden van jouw professionele ambities, of het nu gaat om de juiste opleiding, het ontdekken van een passend carrièrepad of het realiseren van een succesvolle carrièreswitch.

Wij werken nauw met je samen om te begrijpen wat jou motiveert en drijft, en we creëren samen een op maat gemaakt plan om jouw doelen te verwezenlijken.

Samen stellen we specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdgebonden doelen op, waardoor je jouw professionele dromen stap voor stap realiseert.

Persoonlijke ontplooiing

Het realiseren van persoonlijke ambities is net zo belangrijk als het behalen van professioneel succes. Ons Grow traject biedt de ruimte voor zelfreflectie en groei, zodat je een dieper inzicht in jezelf en je drijfveren krijgt.

We ondersteunen je bij het stellen van doelen die aansluiten bij jouw passies en waarden. Met SMART doelstellingen helpen we je om doelen te stellen, zodat je deze vol vertrouwen kan bereiken.

Persoonlijke groei

 Nick Reviers - Willnpower Coaching


"Dankzij het Grow Traject kreeg ik de nodige tools en begeleiding om mijn passie om te zetten in een realiteit: Willnpower Coaching. Het traject bood me waardevolle inzichten en hielp me SMART doelstellingen te formuleren. De ondersteuning en deskundige begeleiding van Engenius hielp mij om door te zetten en mijn visie scherper te maken.”

Nick Reviers, Oprichter van Willnpower Coaching

Meer weten over ons Grow traject?

Bel ons even op het nummer +32 (0)13 31 13 71

Graag  advies?

Onze Visie

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.