Rail services


Engenius en spoorwegen:  een evidentie! Onze specialisten bieden de juiste ondersteuning bij tijdelijke werkpieken of wanneer er behoefte is aan de ondersteuning in een specifiek technisch domein.


Graag meer info?

Complexe omgeving

De spoorwegomgeving wordt geconfronteerd met vernieuwingsprogramma's en de uitrol van nieuwe veiligheidssystemen. Strakke deadlines en een complexe werkomgeving zorgen voor extra stress en vaak zelfs voor  overbelasting van de vaste werkkrachten

Daarnaast is de juiste kennis of ervaring voor een bepaald project  niet voorhanden of kan een kijk van buitenaf nieuwe inzichten.

Tijdelijke externe ondersteuning door een ervaren expert kan dan een oplossing zijn.

Referentie Engenius - infra
Mehmet Demirtas: site inspector

Aandacht voor elke projectfase

Tijdens iedere fase van het project kan je beroep doen op onze experten en dit op ieder niveau: van programma management, projectleiding tot werfopvolging en administratieve ondersteuning.

Onze experts kunnen jou op alle facetten van een project ondersteunen.

 

Experts in meerdere domeinen

Met Engenius bieden wij ondersteuning  in verschillende domeinen.

Onze experten begeleiden signalisatieprojecten gaande van klassieke seininrichting tot innovatieve oplossingen als ETCS, TBL en GSMR. 

Daarnaast hebben wij expertise in bovenleiding, burgerlijke bouwkunde en track hierdoor kunnen we als betrouwbare partner optreden bij de ondersteuning multidisciplinaire projecten.

Rail services Engenius

Waarom kiezen voor  Engenius


  • Wij spreken jouw taal en die van jouw doelgroep
  • Wij denken proactief met jou mee
  • Snel en flexibel
  • Correcte rapportering overeenkomstig het functieniveau 
  • Ondersteuning op maat van 1/5 tot 5/5 tewerkstelling
  • Wij realiseren het project op tijd, binnen budget en met de gewenste kwaliteit
  • Wij communiceren op een open, transparante en eerlijke manier

Overtuigd?

Wens je meer info over onze rail services of heb je een specifieke nood die je graag snel opgevuld wil? Neem dan zeker contact op!

 
Graag  advies?

Onze Visie

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.