Academy

In een snel veranderlijke wereld is er behoefte aan veerkrachtige, goed opgeleide medewerkers. Is er nood aan het verbreden van expertise , dieper duiken in een specialistisch onderwerp  of bewuster in het leven staan?

Onze opleidingen geven jouw medewerkers zowel in hun professionele als hun persoonlijke leven een boost!

“To improve is to change.
To be perfect is to change often.”
- Winston Churchill -


Engenius staat garant voor flexibele en toepasbare tailor-made opleidingen.
Onze opleidingen kunnen op maat van de organisatie uitgewerkt worden en concreet vertaald naar de specifieke omgeving en behoeften. Hierdoor stimuleren we de kennis- en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers.

Onze opleidingen bevatten kennis en tools die direct toepasbaar zijn. Bovendien zorgen onze lesgevers voor een externe kijk op uitdagingen binnen jouw organisatie. Je krijgt dus onmiddellijk rendement op je investering.

Project management on demand

Project management 

Door de expertise die we intussen hebben verworven kunnen we een zeer flexibele en hedendaagse manier van werken aanbieden aan onze klanten.
Opleiding - Projectplanning

Project planning

Het maken van planning is een essentieel onderdeel van goed project management. In deze opleiding lichten we verschillende methodes toe voor het opmaken van een projectplanning.

Opleiding - Onderhandeling en commerciële communicatie bij overheidsopdrachten

Onderhandeling en commerciële communicatie bij overheidsopdrachten

Communicatie is een essentieel onderdeel van elk project. In deze praktijkgerichte opleiding gaan we aan de slag met concrete cases en voorbeelden.

Opleiding - Overheidsopdrachten

Wet op overheidsopdrachten

Maak kennis met de wet op overheidsopdrachten en de verschillende rechten en plichten . Onze opleiding wordt gegeven vanuit het oogpunt van de ingenieur of technieker.

BIM

Academy

Met de invoering van BIM veranderen werkprocessen. Onze cursus BIM   wordt op maat van uw bedrijf gemaakt en is een must voor werf-en projectleiders.

Opleiding - stress management

Stress management (op de werf)

Stress is alomtegenwoordig. In deze opleiding gaan we in op een aantal inzichten en technieken die ons kunnen leren om zaken te relativeren en beter met stress om te gaan

Interesse?

Bel ons even op het nummer +32 (0)13 31 13 71 of klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende babbel.
We kunnen zeker een oplossing vinden.

Neem contact op
Visie

Better together

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.