Wij zijn we?


In 2017 werd Engenius opgericht door twee enthousiaste ingenieurs, Peter Piccard en Michiel Corthouts. Gedreven door een ondernemende visie hebben zij hun diepgaande expertise in projectleiding, werfleiding en projectmanagement samengebracht.

Graag meer info?

Focus op bouw & infra

Binnen Engenius ligt onze speciale nadruk op het gebied van bouw en infrastructuur, waar nauwkeurigheid en effectiviteit van essentieel belang zijn.

We begrijpen  dat projecten niet alleen technische uitdagingen met zich meebrengen, maar ook de visie en doelen van onze klanten weerspiegelen. Ons team van  werfleiders, projectleiders en projectmanagers zijn meer dan alleen technische experts.  We luisteren, begrijpen en zetten ons als team in om uw projecten te laten slagen, ongeacht hoe complex ze ook zijn.

Deze symbiose van expertise stelt ons in staat om flexibel te opereren en projecten van elke omvang aan te pakken.

 

Team Engenius
Team Engenius

Ondernemerschap & authenticiteit

Bij Engenius omarmen we diversiteit in ons team. Ons gezelschap bestaat uit zowel bedienden als freelancers, die elkaar aanvullen met hun unieke vaardigheden en perspectieven.

We zetten sterk in op open communicatie, teamwork en het bundelen van krachten. Zowel onze medewerkers als freelancers dragen ondernemerschap in zich . Dit gezamenlijke streven naar ondernemerschap is de hoeksteen van ons succes. 

Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan eerlijkheid en ethisch gedrag, maar ook aan authenticiteit. We zijn ervan overtuigd dat onze integriteit de fundering legt voor duurzame relaties met onze klanten en medewerkers. 

Start to freelance

Of je nu overweegt om je carrière een nieuwe wending te geven of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, onze gratis whitepaper biedt waardevolle inzichten om je op weg te helpen.

Bij Engenius delen we graag onze kennis om jou te helpen weloverwogen beslissingen te nemen voor je freelance toekomst.

In deze whitepaper vind je informatie over de fundamentele stappen om te beginnen als freelancer, ontdek je hoe je realistische tarieven vaststelt en zetten we de voor- en nadelen op een rij.

 

DOWNLOAD ONZE WHITEPAPER
Starttofreelance

Graag meer info?

Bel ons even op het nummer +32 (0)13 31 13 71

Graag  advies?

Onze Visie

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.