Project management on demand


Hieronder vind je alle services die wij als bedrijf aanbieden. Bel ons even, dan kijken we samen hoe we je van dienst kunnen zijn.


Graag meer info?

Dankzij ons uitgebreid team van experten  kunnen wij een gepaste en flexibele oplossing aanbieden die rekening houdt met de noden en het budget van nagenoeg elke klant.


Indien ook wij niet de juiste expertise in huis hebben, dan gaan we mee op zoek naar de juiste persoon om uw probleem op te lossen!

Wat bieden we?

Onze experts geven helder advies en begeleiding, op maat van uw bedrijf. Engenius kan hiervoor beroep doen op een sterke competentiepool van deskundigen, gaande van project- en werfleiders, projectingenieurs, werkvoorbereiders, calculators en project managers.

Daarenboven zijn onze zaakvoerders ervaren ingenieurs die de noden van de markt kennen én de complexiteit van projecten kunnen inschatten. Vanuit die expertise weten zij voor ieder project de juiste professionals te vinden.

 

Co-founders Engenius
Bouwcoördinatie Engenius

Innovatie in de bouw

Engenius levert innovatieve oplossingen voor de bouwsector, gebruikmakend van de ervaring, veelzijdigheid en expertise van haar medewerkers. Onze professionals zijn actief binnen:

  • Utiliteitsbouw: Industriebouw gemengd, betonbouw, staalbouw(kantoren, magazijnen en fabrieken)
  • Afwerkingsprojecten/interieurprojecten retail en horeca
  • Residentiële bouw, appartementenblokken en woningen
  • Bouw rusthuizen, ziekenhuizen, sociale huisvesting, serviceflats
  • Civiele kunstwerken

Efficiëntie in infrastructuur

Engenius is vanaf het prille begin sterk actief in infra. We hebben ruime ervaring binnen signalisatieprojecten, met name de implementatie van nieuwe digitale systemen zoals ETCS, bekabeling en nutsleidingen.

Daarnaast  biedt Engenius voor overheidsopdrachten haar expertise aan voor de complexe regelgeving van aanbestedingen.  Deze kennis kan tevens aangewend worden in andere sectoren.

Infraprojecten Engenius

Waarom in zee gaan met Engenius:


  • Wij hebben toegang tot een sterk en solide groeiend netwerk van experts
  • Wij denken proactief met jou mee
  • Wij spreken jouw taal en die van jouw doelgroep
  • Wij garanderen een totaaloplossing
  • Wij bieden een transparante en competitieve prijssetting

Onze Visie

Wij zijn er voor bedrijven binnen de bouw en infra om hun noden voor project management talent snel en goed in te vullen. Het Engenius team staat voor een zeer sterke community van getalenteerde mensen.

Overtuigd?

Wens je meer info over project management on demand of heb je een specifieke nood die je graag snel opgevuld wil? Neem dan zeker contact op!

Huur een  expert