Missie, visie & waarden


Wij geloven in het volledig ontzorgen van klanten en medewerkers . We zorgen  voor een optimaal projectverloop door samen te werken met betrokken en deskundige profielen.


Graag meer info?

Onze Missie

Op een innovatieve manier bieden wij onze klanten maximale ondersteuning op maat bij het realiseren van  hun projecten.  

Bij Engenius geloven we dat elk project uniek is en en daarom verdient het aandacht en expertise op maat. Met een frisse en eigentijdse aanpak, gecombineerd met diepgaande kennis van de sector, zorgen we voor een optimaal projectverloop.

We kiezen bewust voor een unieke en eigentijdse aanpak met respect voor mensen en hun omgeving.

 

Missie Engenius
Vrije keuze van statuut, werkomgeving en persoonlijke groei

Onze Visie

Bij Engenius begrijpen we dat de wereld van bouw en infrastructuur voortdurend evolueert en vraagt om snelle en flexibele oplossingen.

Onze visie is duidelijk: we staan klaar om uw organisatie te voorzien van het juiste talent, op het moment dat u het nodig heeft. Ons team van getalenteerde mensen vormt een hechte en sterke community die garant staat voor expertise en betrouwbaarheid.

 

Onze waarden

 

De pijlers van ondernemerschap, deskundigheid, autonomie en groei liggen ten grondslag aan al wat we bij Engenius doen.

Bij elke keuze die we maken, laten we ons leiden door deze kernwaarden.

 

Ondernemerschap

ONDERNEMERSCHAP

Zowel freelancers als bedienden kunnen ondernemend zijn en de behoefte en goesting hebben om iets te ondernemen. Statuutonafhankelijk werken, dragen we  hoog in het vaandel.  

Deskundigheid

DESKUNDIGHEID

Kwaliteit en professionalisme zijn kernwoorden bij Engenius. We werken dan ook alleen met professionals, mensen die echt goed zijn in hun vak en weten waar ze mee bezig zijn. Die oprechtheid stralen we ook uit naar onze klanten.

Autonomie

AUTONOMIE

Bij Engenius hebben we allemaal nood aan vrijheid om zelf initiatief te nemen en autonoom tot resultaten te komen. Die vrijheid en autonomie krijgen om te doen wat we graag en goed doen, vinden we uiterst belangrijk.

Groei

GROEI

We willen de beste versie van onszelf zijn. We willen groeien en vooruitgaan. Niet alleen op het werk, maar ook op persoonlijk vlak. Ondernemerschap, deskundigheid en autonomie zijn hier dan ook onlosmakelijk mee verbonden en een absolute voorwaarde voor groei.

Meer info?

Bel ons op het nummer +32 (0)13 31 13 71

Graag  advies?