Ylion_blog

Engenius inspireert Ylion: Een frisse wind in gebouw technieken.

In een dynamische bouwsector waarin technologieën steeds belangrijker worden, richt Ylion op projectmanagement en studie van gebouwtechnieken. Met een scherp oog voor de groeiende rol van technieken in het bouwproces, wil Ylion inspelen op de steeds groter wordende vraag naar expertise.

Ilias Vertonghen, voormalig projectleider bij Engenius, had niet alleen een passie voor het leiden van projecten, maar ook een ondernemerskriebel. Peter Piccard en Michiel Corthouts, zaakvoerders van Engenius, zagen potentieel in Ilias en besloten zijn ondernemersgeest te ondersteunen. Dit leidde tot de oprichting van Ylion, waar Ilias nu het dagelijks bestuur op zich neemt.

Onder leiding van Ilias, met zijn meer dan 15 jaar ervaring in het leiden van diverse projecten, streeft Ylion ernaar om hoogwaardige diensten te leveren die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

“Onze expertise zal zich voornamelijk toespitsen op project- en werfleiding voor gebouwtechnieken”, zegt Peter Piccard. “Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied van ontwerp-, haalbaarheids- en rentabiliteitsstudies. Of het nu gaat om de coördinatie van complexe projecten of het beoordelen van de levensvatbaarheid en winstgevendheid van een project, bij Ylion kunt u rekenen op professionele ondersteuning.”

Met de lancering van ons gespecialiseerde projectkantoor voor gebouwtechnieken, streeft Ylion ernaar om klanten te helpen bij het succesvol realiseren van hun bouwprojecten. Wij kijken uit naar de samenwerking met bedrijven die streven naar innovatie en efficiëntie in de bouwsector, en zijn vastbesloten om een waardevolle partner te zijn in hun succesverhaal.