Vrije keuze van statuut, werkomgeving en persoonlijke groei

Vrije keuze van statuut, werkomgeving en persoonlijke groei

Waarom is vrijheid van statuut zo belangrijk voor Engenius?

Voor Engenius maakt het niet uit of je bediende of zelfstandige bent. Dat is net één van de basispijlers van het bedrijf. Wij zijn ooit zo gestart omdat we zelf vrij wilden kunnen kiezen. Volgens ons mag een statuut niets uitmaken, zeker niet voor de opdracht of voor de klant. Zolang de opdracht goed gedaan wordt maakt het niet uit onder welk statuut dat gebeurt. Bij Engenius staat we hier dus absoluut open voor.

Vrije keuze van werkomgeving geeft extra comfort.

Het is een gigantisch comfort voor mensen wanneer ze binnen dezelfde context kunnen blijven werken en toch kunnen wisselen van opdrachten. Belangrijk is dat mensen opdrachten kunnen doen die in lijn liggen met hun persoonlijke ambities, met hun noden en met hun behoeften van dat moment. En dit alles zonder dat ze zich zorgen moeten maken over hun firmawagen, hun gsm, over hun extralegale voordelen en hun groepsverzekering en dergelijke.

Vrijheid om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

We zien vaak dat je in een firma in een bepaalde context blijft. Je zit in een welomschreven hokje waar ook de opleiding en de persoonlijke groei op afgestemd wordt. Dat is niet noodzakelijk de groei van jou als persoon. Bij Engenius proberen we die waaier breder te trekken waardoor je ook specifiek opleidingen en groeitrajecten kunt volgen buiten die specifieke job of waar je op lange termijn naartoe wilt.