Testimonial: Nico Schepers – Mobix

Testimonial: Nico Schepers – Mobix

Wat doet “Mobix” precies? Wat is jouw rol in het bedrijf?

Wij zijn actief in 2 domeinen : Rail en Utilities, binnen Mobix Stevens zijn we vooral actief in de rail divisie waar we instaan voor de plaatsing van elektrische installaties op onder andere het spoordomein van Infrabel/NMBS, het metro netwerk van de Stib of de tram/metrolijnen van de Lijn, maar we zijn eveneens actief op Brussels airport en worden ook ingezet voor de ondergrondse aansluitingen van windturbines in Vlaanderen.   

Waarom heb je Engenius ingeschakeld ?

De samenwerking is reeds enkele jaren actief, ik denk zelfs vanaf het begin van Engenius (van voor mijn tijd). De meeste mensen worden als projectleider ingeschakeld maar er is ook een werfleider actief momenteel.

Welk aspect van onze diensten is voor jou het meest waardevol?

De mensen die jullie bij ons tewerkstellen hebben een goede kennis, zoals technisch on the job maar ook veelal de juiste competenties om met onze klanten om te gaan. Ze hebben de juiste normen en waarden die wij zoeken in onze medewerkers.

Zou je Engenius aanbevelen bij anderen?

Zeer zeker, we hebben zelfs iemand ingezet bij onze collega’s van bovenleiding.

Persoonlijke klantrelaties zijn belangrijk voor ons. Voor welke leuke teambuilding/incentive mogen we je altijd uitnodigen?

Jullie mogen mij gerust contacteren voor een leuke happening of netwerkevent  

Heb je nog tips voor ons? Of wil je nog iets toevoegen?

Ik zou vooral willen meegeven dat jullie de laagdrempeligheid en het no-nonsens beleid moeten aanhouden zoals het vandaag is. Jullie zijn een sympathiek bedrijf dat voor ons een mooie toegevoegde waarde creëert op het gebied van project management. Ook jullie opleidingen kunnen we appreciëren.