Blog: Testimonial De Vijf - Engenius

Testimonial: Bart Roggen – Projectontwikkelaar De Vijf

Wat doet “De Vijf” precies? Wat is jouw rol in het bedrijf?

De Vijf is een Limburgse onderneming, die aan projectontwikkeling doet. Allemaal steunen we op de ervaring en het technisch inzicht van Alexander Gilen, die zich vooral toelegt op het vergunnen van onze projecten. Wat betreft de projecten in uitvoering, neem ik zelf de operationele en administratieve leiding voor mijn rekening.

Wat is de reden dat je Engenius hebt ingeschakeld?

Omdat in het steeds complexer wordende bouwproces enkel bouwkundige ingenieurs steeds nadrukkelijk noodzakelijk zijn om een kwalitatief product af te leveren. We merken dat deze in huis amper te vinden of te houden zijn. Engenius bood ons daarop de perfect op maat gemaakte oplossing. Momenteel werken we samen voor twee van onze projecten: Residentie De Twaalf in Lubeek en project kamiel in Kozen.

Waarom heb je besloten met ons in zee te gaan?

Na onze eerste kennismaking was er geen twijfel mogelijk. We zijn een onderneming die in een businessmodel zonder personeel en weinig overhead gelooft (LEAN AND MEAN). Engenius creëert de mogelijkheid om samen te werken met ingenieurs, aangepast aan de moeilijkheidsgraad van het project. Zij leveren op het juiste moment het correcte profiel van projectleider aan doorheen het bouwproces. Dit zorgt ervoor dat niet enkel Engenius het gebruik van zijn werkkrachten optimaliseert maar leidt er ook toe dat er financieel geoptimaliseerd kan worden door de klant.

Welk aspect aan de samenwerking vond je het meest waardevol?

Engenius zorgt voor de volledige projectcoördinatie en heeft veel ervaring met projectbouw. Hun ondersteuning gaat van het opvragen van offertes tot de technische ondersteuning bij de uitvoering.

Zou je Engenius aanbevelen bij anderen?

Absoluut!

Persoonlijke klantrelaties zijn belangrijk voor ons. Voor welke leuke teambuilding/incentive mogen we jullie altijd uitnodigen?

Ik ben fan van de Wim Hof workshop maar Alexander Gilen is meer te vinden voor een Helicopter HOG HUNT. Indien we een keuze moeten maken dan kiezen we voor de Helicopter HOG HUNT.

Over De Vijf

De Vijf ontwikkelen residentieel vastgoed in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Met een focus op woningen en appartementen.

Projectontwikkeling is voor De Vijf niets nieuw. Het team bestaat uit vijf vastgoed-experts die elk in hun domein uitgebreide ervaring hebben opgebouwd.

Naast hun uitgebreide ervaring en technische kennis beschikken ze over een buitengewoon netwerk. Dit maakt dat De Vijf de vastgoedwereld door en door kennen.