Voor freelancers

Reeds freelancer of nog niet?

Word meester van uw eigen carrière           

Heel wat ingenieurs en andere hogere technische profielen bouw/infra kunnen het beamen. Lange werkdagen zijn eerder de regel dan de uitzondering. Bovendien neemt de werkdruk de laatste jaren alleen maar toe. Dit ten koste van uw gezondheid, gezin en levenskwaliteit. Vertrouwd met dit fenomeen? Misschien kan het freelancestatuut u helpen om het evenwicht in uw leven terug te vinden en te bewaken. Bent u de ratrace beu, maar wenst u zich wel verder te kunnen ontplooien en toe te leggen op boeiende en uitdagende projecten? En wenst u tegelijk meester te zijn van uw eigen carrièrepad en tijd? Dan biedt het freelancestatuut zeker uitkomst.

Maak deel uit van de Engenius-community

Engenius is gespecialiseerd in projectsourcing voor engineering en andere hogere technische profielen in de bouw & infrastructuur. Wij kiezen bewust voor een unieke, eigentijdse aanpak. Engenius zet daarom sterk in op het creëren van een netwerkcontext voor freelancers waarin bijzondere aandacht uitgaat naar:

Ondersteuning

Engenius helpt startende freelancers op weg door hen te ondersteunen in dit proces, maar ook door hen te ontzorgen op administratief vlak. Daarnaast kunnen freelancers die deel uitmaken van de Engenius-community ook rekenen op functie inhoudelijk advies en vakinhoudelijke begeleiding.

Kennisdeling

Ook voor het verder ontwikkelen van bepaalde managerial expertises en andere professionele vaardigheden bent u als freelancer bij Engenius aan het juiste adres. 

Persoonlijke interactie

Tijdens informele ‘pretwerksessies’ krijgt u de kans om te connecteren met collega-experten. Gezellige bijeenkomsten waar netwerken en plezier gecombineerd worden.

Waarom in zee gaan met Engenius:

  • Wij verbinden u met gerenommeerde opdrachtgevers
  • Wij ondersteunen en ontzorgen u op administratief, juridisch en fiscaal vlak
  • U wordt tijdig betaald
  • U maakt deel uit van en wordt ondersteund door een solide groeiend netwerk
  • U krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen