Voor bedrijven

Vind de juiste technische freelancer

Wie de projectsourcing markt in ogenschouw neemt, merkt dat maar liefst 41% van die projectsourcing vertegenwoordigd wordt door engineering opdrachten. Zo blijkt uit onderzoek van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners. Dat maakt dat freelancers een groep zijn waar u als opdrachtgever niet meer naast kan kijken. Bovendien biedt werken met freelancers heel wat voordelen:

 

  • Meer expertise: Freelancers kunnen buigen op diverse werkervaringen en hebben daardoor vaak heel wat meer expertise in huis. Bovendien zijn ze goed op de hoogte van de meest recente tendensen en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.
  • Flexibiliteit: Waar de vaste werknemer gebonden is aan tijden van 9 tot 5, kan een freelancer zijn expertise voor u inzetten wanneer hij wil.

  • Gemotiveerde krachten: Freelancers moeten zich iedere keer weer bewijzen, waardoor ze voor ieder project de lat hoog leggen.

  • Duidelijk kostenplaatje: Wie een freelancer inschakelt, hoeft geen volledig loon uit te keren, maar betaalt alleen de effectief gepresteerde uren.

Waarom in zee gaan met Engenius:

  • Solide groeiend netwerk: U heeft toegang tot een sterk en solide groeiend netwerk van freelancers die ervaring hebben in diverse technische domeinen met betrekking tot bouw en infrastructuur. Ieder met zijn eigen expertise en talenten.
  • Transparante en competitieve prijssetting: Kiest u voor een Engenius-freelancer? Dan weet u dat uw project niet alleen in goede handen is, maar dat u ook kunt rekenen op een transparante en competitieve prijssetting. In functie van uw noden worden enkel de effectief gepresteerde uren aangerekend.
  • Wij spreken uw taal: Bovendien spreken wij uw taal én die van uw doelgroep. Engenius is het initiatief van Michiel Corthouts en Peter Piccard. Als ervaren ingenieurs, kennen ze de noden van de markt én die van de ingenieurs. Vanuit die expertise weten zij voor iedere opdracht de juiste match te vinden.
  • Totaaloplossingen: Engenius streeft langetermijnsamenwerkingen na en garandeert u daarom totaaloplossingen. Wij bieden u ondersteuning vanuit ons netwerk, denken proactief met u mee en weten u te connecteren met de juiste partner voor uw project.
  • Ondersteuning: En die partner mag bij ons ook rekenen op de nodige ondersteuning. Ook bieden we relevante opleidingen aan. Want elk talent dat in het Engenius-netwerk zit, krijgt bij ons de kans om al zijn vaardigheden verder aan te scherpen. Het structurele partnership Motmans & Partners maakt dat de leden van het Engenius-netwerk ook allerhande managerial skills kunnen ontwikkelen.