Contractbegeleiding


Bedrijven doen vroeg of laat beroep op freelancers voor uiteenlopende taken. Een goede samenwerking staat of valt met  een goede overeenkomst . Engenius kan je hierbij helpen.


Huur een expert 
Werken bij Engenius

Contractbegeleiding

Een duidelijk contract tussen freelancer en opdrachtgever is onontbeerlijk voor iedere partij. Een goede samenwerking berust immers op een juridisch correcte samenwerkingsovereenkomst waarbij de rechten en plichten van alle partijen worden vastgelegd. Wanneer een contract niet conform wordt opgesteld, riskeer je dat er onterecht gesproken wordt van schijnzelfstandigheid  met sancties en boetes tot gevolg.

Image
Image

Persoonlijke aanpak

Engenius zorgt voor een sluitend contract waarbij afspraken worden vastgelegd omtrent duurtijd, opzeggingsmodaliteiten, vergoedingen, aansprakelijkheid,  locatie van tewerkstelling,  confidentialiteit en intellectuele eigendom. Ieder contract wordt op maat van de klant opgemaakt en in samenspraak met een juridisch adviseur. 

Bij aanvang van een nieuw contract tussen klant en dienstverlener zorgt Engenius ervoor dat de nodige verzekeringen in orde zijn.  Engenius biedt  ondersteuning bij het invullen van timesheets en levert begeleiding tijdens het onboarding proces.  

Na goedkeuring van de prestaties zorgt Engenius voor een vlotte en tijdige betaling van de factuur van de freelancer ongeacht de betalingstermijn van de klant. De ideale oplossing voor beide partijen!

 

 

Waarom in zee gaan met Engenius:


  • Geen kopzorgen over contracten
  • Wij bieden een volledig correct juridisch kader
  • Standaard 30 dagen betalingstermijn
  • Freelancer wordt correct en snel uitbetaald
  • Jij bepaalt de flexibiliteit van het contract
  • Onze werkwijze is transparant, eerlijk en duidelijk

Meer weten over onze diensten als contractbegeleider?

Bel ons even op het nummer +32 (0)11 870 869

Neem contact
Visie

Better together

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.