Bouwcoördinatie


Als bouwcoördinator fungeer je als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, maar verdedig je steeds de belangen van de bouwheer.


Huur een expert 
Werken bij Engenius

Engenius als bouwcoördinator

Voor het realiseren van een (groot) bouwproject is het niet altijd evident om als bouwheer alles van A tot Z te coördineren en te begeleiden. Zeker met de toenemende complexiteit van de bouwwereld.

Daarom is het handig om iemand aan jouw kant van de tafel te hebben die jouw belangen behartigt en deze overbrengt aan alle betrokken partijen. Engenius treedt in deze op als permanente, professionele vertegenwoordiger op jouw project!

Image
Image

Wat is bouwcoördinatie?

Als bouwcoördinator neem je de taken over die normaal ten laste komen van de bouwheer. Hoe ver dit takenpakket juist reikt, wordt vooraf in een overeenkomst samen met de opdrachtgever bepaald. Dit kan gaan van enkel het maken van de projectplanning tot de volledige opvolging van A tot Z. Als bouwcoördinator fungeer je als centraal aansprekingspunt voor alle betrokken partijen, maar verdedig je steeds de belangen van de bouwheer.

Bouwcoördinatie kent tal van voordelen voor de verschillende partijen. Als opdrachtgever kan dit een serieuze kostenbesparing met zich meebrengen en voor de aannemers is er één centraal aansprekingspunt voor alle communicatie.

 

Waarom in zee gaan met Engenius:


  • Wij sluiten alle overeenkomsten met aannemer en bouwpartners
  • Wij stemmen ontwerp en uitvoering perfect op elkaar af
  • Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor alle vragen
  • Wij realiseren het project binnen het vooropgestelde budget
  • Wij bieden een volledig correct juridisch kader
 
 

Meer weten over onze diensten als bouwcoördinator?

Bel ons even op het nummer +32 (0)11 870 869

Neem contact
 
Visie

Better together

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.