Diensten

Hieronder vind je alle services die wij als bedrijf aanbieden. Bel ons even, dan kijken we samen hoe we jou van dienst kunnen zijn.
Project management on demand

Project management on demand

Door de expertise die we intussen hebben verworven kunnen we een zeer flexibele en hedendaagse manier van werken aanbieden aan onze klanten.
Image

Bouwcoördinatie

Als bouwcoördinator fungeren we als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, maar verdedigen we steeds de belangen van de bouwheer.

Academy - Engenius

Academy

Tailor made opleidingen waarbij de cursussen concreet vertaald worden naar de specifieke omgeving en behoeften van jouw bedrijf.

Project management on demand

BIMGenius

Een geïntegreerd proces waarmee bouwprofessionals een project volledig digitaal kunnen ontwerpen en uitwerken.
Image

Contractbegeleiding

We zorgen voor een sluitend contract op maat van de klant opgemaakt en in samenspraak met een juridisch adviseur. 

Image

Referenties

Elk project wordt met doorgedreven expertise en zorg afgewerkt. Dat kan je wel zien! Bekijk hier een greep uit onze gerealiseerde projecten.

Waarom Engenius?

Door de jarenlange ervaring die zaakvoerders Michiel Corthouts en Peter Piccard zelf opdeden als zelfstandig ingenieur kennen zij het klappen van de zweep.
Image

Transparant kostenplaatje

Geen verborgen kosten of onverwachte uitgaven. Bij ons weet je op voorhand wat je betaalt en wat je ervoor in de plaats krijgt. Wij geloven in duidelijke afspraken met een correcte prijszetting tot gevolg.
Image

Duurzame samenwerking

Wij denken mee met de visie van jouw bedrijf op lange termijn. Wij streven ernaar om je een totaaloplossing te bieden voor elk project en doen daarvoor beroep op een uitgebreid netwerk.

Image

Ondersteuning en ontzorging

Dankzij het  partnership met Motmans & Partners bieden wij je o.a. een volledig correct juridisch kader om te werken met freelancers zonder dat je je schuldig maakt aan schijnzelfstandigheid.

Image

Flexibiliteit

Wij kunnen beroep doen op een sterk groeiend netwerk van professionals waardoor we snel en flexibel jullie nood aan extra expertise kunnen invullen voor ieder project.

Overtuigd?

Bel ons even op het nummer +32 (0)11 870 869 of klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende babbel.
We kunnen zeker een oplossing vinden.

Huur een project management expert
Visie

Better together

Wie deel uitmaakt van de Engenius community kan rekenen op de steun van een sterk netwerk en op de uitgebreide expertise van gelijkgestemde partners.