Events


Kom zeker eens kijken naar onze company events waar we in een informele setting kan kennis maken met ons team.

Wim Hof Ice bath     23.10.2021

Workshop

Op uitnodiging

Image

Onder de deskundige leiding van Dominique Stulens, gecertifieerd WHM instructeur, leren we de 3 basispijlers van de Wim Hof Methode: ademhaling, koudetraining en mindset/focus. Door verschillende oefeningen zorgt Dominique ervoor dat we weer in onze kracht komen te staan, onze balans kunnen vinden en ons zowel fysiek als mentaal sterker voelen dan ooit. Durf jij de challenge aan?

Extrema Outdoor     18.09.2021

Festival

Voorbehouden voor Engenius leden

Image

Gedreven door een passie voor muziek, mensen en creativiteit staat zaterdag 19 september het Extreme Outdoor festival op onze Engenius agenda. Het prachtige meer maakt het tot de ideale plek voor een festival! 

Place to be? Domein Kelchterhoef in Houthalen 

Lean     22.04.2021

Digitale opleiding

Voorbehouden voor Engenius leden

Image

Lean Plannen is doeltreffend om een project aan te pakken, maar als je de basisprincipes uit het oog verliest – en nog steeds “traditioneel-maar-wel-met-stickertjes” werkt – gaat het effect verloren. Wendy De Saedeleer, Lean coach, brengt ons de  basispricipes van Lean bouwen en plannen bij.

Rust in je hoofd   23.02.2021

Opleiding

Voorbehouden voor Engenius leden

Image

Onrust, negatieve gedachten, opgejaagd gevoel, peinzen over het werk, relaties die stuklopen, allerlei stemmetjes in je hoofd die blijven praten, slapeloze nachten…
Veroniek Jacobs geeft tips & tricks die helpen met loslaten, ontstressen, ontspanning zodat je balans in je leven vindt.