Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf

Niets zo moeilijk als je eigen gewoontes aanpassen. We hebben allemaal goede intenties en veranderplannen. Maar in de praktijk blijkt dat toch o zo lastig.

Stel dat je 4 gewoontes per jaar kan veranderen. En dat doe je 5 jaar lang. Hoe denk je dat je leven en/of je loopbaan er dan uitziet?

Elke verandering lijkt vaak een kleine stap, maar als je die opstapelt, creëer je na verloop van tijd wel grote impact.

Alleen… hoe doe je dat dan precies?

Vanuit de gedragswetenschappen brengt onze gastspreker Ben proven-technology waarmee je je eigen (onhandige) gewoontes kan aanpakken.

In dit verhaal neemt hij je mee  in je eigen intenties. Op die manier ga je naar huis met concrete stappen die effectief werken.

Wie is Ben Sansen?

Over mezelf? Entrepreneur & levensgenieter. Mindset ergens tussen Business & Boeddha. Inspirator & facilitator van anderen hun persoonlijke & zakelijke groei. Omdat ik daarvoor met plezier uit bed spring. Ergens op mijn 35 liep ik tegen een vroegtijdig midlife vraagstuk aan. Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf dat ik mee had opgericht en ruilde 100 medewerkers en 15mio omzet voor mijn echte missie. Sindsdien ben ik ‘gestopt’ met werken en is het alle dagen fun. Mijn motto? Dit leven heeft een deadline. Je kan er dus maar beter het mooiste van maken.

Datum & locatie

Donderdag 9 april 2020 van 18:00u tot 22:00u
't Driessent, Kapelstraat 70, 3590 Diepenbeek

Inschrijven

Het event is voorbehouden aan de leden van onze Engenius community. 
Wil jij er ook graag bij zijn? Stuur een mailtje naar inge.lambrechts@engenius.eu. Maar let op! De plaatsen zijn beperkt! 

Prijs

Gratis voor Engenius community members.
Behoor je niet tot onze community? Voor € 40,- euro mag je mee genieten van de workshop en van een lekker buffet.